Menü

0

0Ft

SZERELÉS ÉS JAVÍTÁS

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bízza szakemberre, mi értünk hozzá !

Ha eljön most átadott új szervízünkbe, tapasztalt kollégáink kulturált környezetben fogadják önt, jól felszerelt műhelyben autójából kiszerelik a  meghibásodott ablakemelő szerkezetet, és felújítás után azonnal visszaszerelik, elektronikailag, és geometriailag beállítják azt !

Nem csupán az elhozott kiszerelt szerkezetek javítását vállaljuk, hanem szervízünkben az autóból a ki- és visszaszereléssel is foglalkoznak kollégáink előzetes időpont egyeztetés után ( Tel: 06 30 942 2007).

Szervízünk klimatizált, télen fütőtt. A teljes felújítás, tisztítás, elektronikai betanítás, ki- és beszerelés, geometriai beállítás ideje 1 – 2 óra között van ablakonként ez tipustól függő, valamint egyes( CABRIO autóknál 2 – 3 óra). A munka megvárható szervízünkben, de lehetőség van az autó otthagyására is, a munka végezte előtt felhívjuk önt, hogy indulhat vissza az autóért és folytathatja útját, immár működő ablakkal…

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3888″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3891″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Időpontot telefonon adunk, – munkáktól függően – akár azonnal is.

Telefonszámunk: 06 30 942 2007

Szervízünk címe:

cím: 2142. Nagytarcsa, Felső ipari körút 2.

( HRSZ:085/138 /A/9 ) sötétzöld homlokzatú csarnok[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kedves Ügyfeleink

Szervízünk SZABADSÁG miatt zárva tart !

(2024. Április 16. - 2024. Április 19 Között)

WEBÁRUHÁZUNK FOLYAMATOSAN MŰKÖDIK !!

Első alkatrész kiszállítási nap  Április 23( kedd )

Megértésüket Köszönjük.