Menu

0

0Ft

Nem városi legenda: a párterápia hatására újjá születhet a kapcsolatotok. Amikor megváltozott a házasságod, illetőleg kapcsolatod dinamikájában, számos esetben ideiglenesen sem tudod fogalmazni azt, melyet érzel. Közösségi kapcsolatok összes bennünk van kódolva az ösztönvágy késztetéseinkben. A párterápia nem pénz kérdése, csak az akaraté. Jelentkezzetek konzultációmra! Feltéve, ha szeretnél változtatni az életeden, megoldanád a párkapcsolati problémáidat különbül képviselnéd magadat és érdekeidet. A párterápia megtanít arra, hogy elfogadd a társadat.

A párkapcsolati tanácsadás nem ciki. Megszabadulnál a félelmeidtől,  illetőleg és nem tudsz bízni az emberekben önértékelési problémákkal és önbecsülés hiánnyal küzdesz határozottabb és magabiztosabb szeretnél lenni szeretnél egy harmonikus, komplett és akadálytalan életet élni. A párkapcsolati tanácsadás néha akkor is indokolt, ha nem is gondolnád.  A csoportban alárendelt módszerspecifikus terápiás technikák: pszichodráma, család-állítás rögtönzés, szerepjáték, zene, rázás testmozgás és meditálás integratív elemek művészetterápiás elemek milyen módon lehetsz tagja a csoportnak! A párkapcsolati tanácsadás néha akkor is indokolt, ha nem is gondolnád.  

Az önbizalom növelés segítségével új kapcsolatokat teremthetsz, amik tovább erősítenek. Gyógymódok a hibás priorálásra: Csináljátok azt, amelyet az kulcsfontosságú randitokon: bókoljatok egymásnak, érdeklődjetek egymás iránt, mutassátok ki a tetszéseteket és tartsátok a kapcsolatot a nap folyamán. Az önbizalom növelés  lelkileg és testileg megerősít: kihat az egész életedre. Nekünk, helyesebben mondva az előttünk járó generációnak nem volt egyelőre efféle lehetősége, illetve nem mindenkinek a szülei figyeltek erre oda. Meríts önbizalmat a ezelőtti sikereidből! Elmúlt a kezdeti lelkesedés? Az önbizalom növelés számtalan kaput nyit Neked. Egész a két borzong beletesz valamit, ennek következtében mindegyik amelyik teljesül közös.